GEBIS TILPASSET TIL DIG

Skal du have lavet et gebis, der passer til din mund? Så kan vi hjælpe dig. I vores tandklinik kan vi nemlig lave et stort udvalg af forskellige gebisser, alt afhængigt af hvad du og din mund har brug for. Vores tandklinik ligger i Kolding, og vi har kunder, der kommer fra hele området. Du kan eksempelvis nemt og hurtigt komme forbi og få lavet et gebis, hvis du er bosat i Vamdrup, Fredericia eller et andet sted i området.

Vi tilbyder forskellige former for gebis

Gebis er en bred betegnelse for det, man også kan kalde for en tandprotese, protese, forlorne tænder, kunstige tænder og meget andet.

Et gebis kan erstatte nogle eller alle dine naturlige tænder, alt efter hvilke tænder du mangler, eller hvilke tænder du skal have fjernet, fordi de er for dårlige. Der findes mange forskellige slags gebis i dag, både akryl delproteser, unitor delproteser, helproteser, tandudtrækningsproteser, smileproteser og implantatproteser. Gebisser er også forskellige, alt efter om de skal være til overmunden eller undermunden.

Kontakt os og få en uforpligtende undersøgelse

Du kan altid få en gratis uforpligtende undersøgelse på vores klinik, hvis du synes det hele er lidt forvirrende, og du godt kunne bruge lidt mere info og vejledning. Her kan du høre meget mere om – hvad er et gebis, hvordan fungerer et gebis og hvad koster et gebis.

Vores gebis priser varierer alt efter, hvilken slags protese du skal have. Når dit behandlingsforløb er blevet planlagt, så kan vi udspecificere et overslag til dig.

Kontakt os gerne, hvis du vil bestille en tid, eller læs mere herunder om vores forskellige former for proteser og gebis.

Bliv Kontaktet

​Hvis du ønsker at blive kontaktet, kan du nemt udfylde denne formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Helproteser

En helprotese defineres som en tandprotese, der erstatter alle de naturlige tænder. Gebisset er lavet af akryl som basis (det lyserøde som ligner tandkød) samt akryltænder.

En helprotese i overkæben fastholdes via et vakuum, der skabes imellem gebisset og gummen vha. spyttet i ganen.​

En helprotese i underkæben kan sjældent fastholdes naturligt, vha. et vakuum, da underkæben ikke har nogen gane ligesom overkæben, hvilket gør det nærmest umuligt at opnå sugeevne.

Vi har dog udviklet nogle teknikker, der giver større chance for sugeeffekt med en helprotese i underkæben.

Helprotese i overkæben

Helprotese i underkæben

Unitor delproteser

En Unitor tandprotese defineres som en delprotese eller en aftagelig bro, der kun erstatter nogle af dine naturlige tænder, mens du stadig har nogle af dine egne naturlige tænder tilbage.

Disse gebisser kan enten laves som en delprotese undermund eller overmund. En Unitor er lavet af støbt metal og akryl.

Derudover er en Unitor også den mest anvendte tandprotese type.

En Unitor kan laves i Chrom Cobolt, Guld, Peek eller Titanium.

Implantatproteser

Ekstra fastgørelse af tandproteser kan gøres med en tryklåsprotese, der klikkes fast på implantater. Det kan både gøres med en helprotese og en delprotese.

En implantatprotese klikkes fast på implantater, som er skruet fast i din kæbeknogle, og derved sidder den meget bedre fast uden at kunne vippe.

Det betyder, at din tandprotese kommer til at sidde fast, men du kan stadig klikke den af og på.​

Akryl delproteser

Delproteser defineres som en slags aftagelig bro, der kun erstatter nogle af dine naturlige tænder i enten overkæben eller underkæben, hvor du stadig har nogle af dine egne naturlige tænder tilbage.


Disse gebisser er lavet af akryl og bukkede metalbøjler. Gebisset bruges oftest som en midlertidig tandudtrækningsprotese i de 6 måneder, hvor din gumme svinder efter tandudtrækning.

Den bliver dog også i flere tilfælde brugt som en langsigtet løsning, hvis du har meget dårlige tænder tilbage, som ikke vil kunne klare vægten og trykket fra en Unitor protese.​

Smileproteser

En smileprotese defineres som en lille midlertidig tandprotese, som erstatter 1-4 af dine tænder i enten overkæben eller underkæben, oftest fortænderne. Den har til formål at forbedre udseendet ved at erstatte din naturlige tand med en protesetand, og så skal den samtidig holde nabotænderne på deres plads.

Grunden til, at den er midlertidig, er, at de fleste, der kun mister 1-4 tænder i én kæbedel, oftest vælger at få erstattet deres tænder med implantater med kroner eller broer. Hvis man ønsker en tandprotese som en mere permanent løsning, så kan man få lavet en Unitor eller delprotese, som har en meget længere holdbarhed.​

Tandudtrækningsproteser

En tandudtrækningsprotese kaldes også en midlertidig protese eller en immediat protese. Den defineres som en tandprotese, der bliver sat i munden lige efter tandudtrækningen. Det betyder, at du ikke skal gå rundt uden tænder i munden. En tandudtrækningsprotese kan både være en delprotese eller en helprotese.

I løbet af 6 måneder efter tandudtrækningen, vil din gumme svinde ind og blive mindre, der hvor tænderne sad. Først efter 6 måneder vil gummen ikke svinde så hurtigt mere. Gummen svinder dog hele livet, men langsomt og gradvist over en årrække. Gebis priser er altid dyrere når det er en tandudtrækningsprotese.​

7 års garanti

Du får op til 7 års garanti samt et gratis eftersyn hvert år, lige så længe du har protesen.

Skiller os meget ud

Vi laver ekstremt naturtro tandproteser, som er yderst slidstærke og funktionelle.

Tandproteser i høj kvalitet

Materialerne vi anvender er utroligt stærke. Det nedsætter risikoen for brud og skader.

Vores Tandtekniker ApS

Jernbanegade 5, 2. th.

6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 42 27 40

E-mail: info@vores-tandtekniker.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00