FÅ EN MODERNE TANDPROTESE AF HØJESTE KVALITET

Nye tænder der holder i mange år

Skal du have lavet nye tænder, og ønsker du ikke at gå på kompromis med udseende og komfort? Hos Vores Tandtekniker kan vi lave en naturtro tandprotese til dig i den bedste kvalitet. Du behøver ikke længere at være bange for, at du aldrig får dit gamle naturlige smil tilbage.

Vi følger hele tiden de nyeste tendenser og udviklinger, så du får et utroligt resultat, du bliver glad for i mange år.

Vi har en tandklinik i Kolding, hvor vi tager godt imod patienter fra hele området herunder Vamdrup, Vejen og Fredericia. Vi tilbyder dig en tandprotese, der ikke kun giver dig et flot smil, men også er behagelig og funktionel.

Vi tilbyder dog udelukkende ekstremt naturlige proteser, produceret i de bedste kvalitetsmaterialer og med højest mulig funktionalitet. Vi laver derfor ikke billige standardproteser, da de ofte er skrøbelige og ser meget unaturlige ud. Og for os er vores patienter for vigtige til sådan en uholdbar løsning.​

NATURTRO TANDPROTESER

Vi tilbyder mange forskellige behandlinger indenfor tandproteser

Hos Vores Tandtekniker fremstiller vi et stort udvalg af forskellige typer tandproteser. Alle vores proteser er lavet med et mål om, at kunne tilbyde mere naturtro tandproteser, der fremstilles i slidstærke materialer af høj kvalitet. Dette giver nemlig flotte og naturlige resultater, som samtidig har en høj funktionalitet og komfort for vores patienter.

Vi tilbyder naturtro tandproteser i vores tandklinik, der ligger i Kolding. Her fremstiller vi proteser til folk, der kommer fra store dele af Jylland samt Fyn. Vi har eksempelvis hjulpet patienter fra Vamdrup, Fredericia, Middelfart, Haderslev, Brørup og mange andre steder med en ny, flot og naturtro tandprotese og et naturligt smil.

Få en skræddersyet naturtro tandprotese​

Vi ved, at alle har forskellige behov og ønsker, når det kommer til tandproteser. Vi har nemlig alle vores helt egen mundform, tandstørrelse og lignende, og det er derfor utroligt vigtigt for os, at hver enkelt patient får en unik og skræddersyet naturlig tandprotese. Hver behandling er derfor også tilpasset ud fra den enkelte.

​Derfor er det også vigtigt, at vi får en grundig snak om, hvad det præcist er, du ønsker i forhold til din kommende tandprotese. Vi har af den grund besluttet os for at tilbyde alle kunder en helt gratis og uforpligtende undersøgelse, hvor vi kan drøfte dine muligheder og ønsker. Så kan vi i fællesskab finde frem til den naturtro tandprotese, der fungerer bedst for netop dig og din mund – oftest i samarbejde med en tandlæge.​

Kontakt os og bestil en tid

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder og få en gratis og uforpligtende undersøgelse, så kan du ringe til os på 42 42 27 40. Vi guider dig gerne om vores forskellige former for tandproteser, men hvis du ønsker selv at læse mere om dine muligheder, så kan du herunder finde yderligere informationer om de mange forskellige proteser, vi arbejder med.

Bliv Kontaktet

​Hvis du ønsker at blive kontaktet, kan du nemt udfylde denne formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi laver personificerede tandproteser

Vi ved, hvor meget dine tænder betyder for dig, og vi ved også, at ikke to sæt tænder er ens. Derfor laver vi hver eneste tandprotese unik og skræddersyet til den enkelte person, efter deres ønsker og behov.

Vi tager højde for blandt andet tandkødsfarve, tandfarve, form, konstruktion, pasform, tandstilling og bid. Hos Vores Tandtekniker sørger vi for løsningen, du drømmer om.

Kontakt os og få en pris

Ønsker du at høre mere om vores personificerede tandproteser, eller vil du vide, hvad de koster? Så kontakt os i dag. Vi laver kan give dig en gratis uforpligtende undersøgelse, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig. Ring til os i dag og lav en aftale, så du ikke skal gå længere og vente på at få nye tænder.​

7 års garanti

Du får op til 7 års garanti samt et gratis eftersyn hvert år, lige så længe du har protesen.

Skiller os meget ud

Vi laver ekstremt naturtro tandproteser, som er yderst slidstærke og funktionelle.

Tandproteser i høj kvalitet

Materialerne vi anvender er utroligt stærke. Det nedsætter risikoen for brud og skader.

Vores Tandtekniker ApS

Jernbanegade 5, 2. th.

6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 42 27 40

E-mail: info@vores-tandtekniker.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00