Få en moderne tandprotese af højeste kvalitet

Nye tænder der holder i mange år

Skal du have lavet nye tænder, og ønsker du ikke at gå på kompromis med udseende og komfort? Hos Vores Tandtekniker kan vi lave en moderne tandprotese til dig af den højeste kvalitet. Vi følger hele tiden de nyeste tendenser og udviklinger, så du får et utroligt resultat, du bliver glad for i mange år.

Vi har en tandklinik i Kolding, hvor vi tager godt imod patienter fra hele området herunder Vamdrup og Fredericia. Vi tilbyder dig en tandprotese, der ikke bare er flot, men som også er behagelig og funktionel. Med vores løsninger slipper du for at gå rundt og være opmærksom på, at du ikke har dine naturlige tænder længere, da vores proteser er utroligt naturtro i både udseende og følelse.

Vi laver personificerede tandproteser

Vi ved, hvor meget dine tænder betyder for dig, og vi ved også, at ikke to sæt tænder er ens. Derfor laver vi hver eneste tandprotese unik og skræddersyet til den enkelte person.

Vi tager højde for blandt andet tandkødsfarve, tandfarve, form, konstruktion, pasform, tandstilling og bid. Alle mennesker har nemlig forskellige munde og ønsker derfor noget særligt i forhold til deres smil og udseende. Hos Vores Tandtekniker sørger vi for løsningen, du drømmer om.

Vi tilbyder dog udelukkende ekstremt naturlige proteser, produceret i de bedste kvalitetsmaterialer og med højest mulig funktionalitet. Vi laver derfor ikke billige standardproteser, da de ofte er skrøbelige og ser meget unaturlige ud. Og for os er din mund for vigtigt til sådan en uholdbar løsning.

Kontakt os og få en pris

Ønsker du at høre mere om vores personificerede tandproteser, eller vil du vide, hvad de koster? Så kontakt os i dag. Vi laver kan give dig en gratis uforpligtende undersøgelse af dine tænder, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig. Ring til os i dag og lav en aftale, så du ikke skal gå længere og vente på at få nye tænder.​

7 års garanti

Du får op til 7 års garanti samt et gratis eftersyn hvert år.

Skiller os meget ud

Vi skiller os meget ud og går meget op i det kosmetiske udtryk.

Produkter i høj kvalitet

Meget god kvalitet af selve produkterne vi anvender.

Vores Tandtekniker ApS

Jernbanegade 5, 2. th., 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 42 27 40

E-mail: info@vores-tandtekniker.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 – 14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 15.30