Personale

​Vi er to Autoriseret Kliniske Tandteknikere, og i 2020 grundlagde vi klinikken Vores Tandtekniker i Kolding.

Vi har begge arbejdet som Klinisk Tandtekniker i 3 år, men vi har altid haft en følelse af, at der manglede noget i tandteknikerfaget.

Vi synes, at proteseudviklingen er gået i stå, og det har den været i mange år efterhånden. Der bliver lavet så mange proteser, der slet ikke stemmer overens med den moderne tid vi lever i. Nu til dags kan proteser laves virkelig naturlige, funktionelle og i stærkere og bedre materialer, men det er der desværre ikke mange der vælger at gøre.

Jeg startede i tandteknikerfaget i 2012 og blev uddannet Klinisk Tandtekniker på Århus Tandlægeskole i 2017.

Siden da har jeg arbejdet som Klinisk Tandtekniker. Indtil 2020, hvor Jens og jeg besluttede os for at starte vores egen klinik, som blev bygget ud fra vores visioner, om mere personificerede og naturlige kvalitets tandproteser.

En klinik hvor vi har kunne få lov, til at udfolde vores fulde potentiale som tandteknikere og give patienterne det, som vi mener er det bedste af det bedste.

Jeg synes det er vigtigt, at følge udviklingen indenfor faget, så man kender de nyeste teknikker og metoder, da vi i Danmark er bagud ift. mange andre lande.

Jeg har en stor passion og nysgerrighed indenfor mit fag, som er med til at gøre, at vores klinik altid er i udvikling.

”Den bedste måde at forudsige fremtiden på, er at skabe den”

– Anne Ejsing Andreasen​​

I 2010 startede jeg på basis tandtekniker uddannelsen, hvor interessen for faget accelererede, og uddannelsen blev kun mere interessant, da jeg fik tilbudt et internationalt praktikmodul i Letland. Her fandt jeg ud af, at jeg virkelig gerne ville være tandtekniker.

Under mit uddannelsesforløb som tandtekniker i København, har jeg været så heldig, at modtage et diplom for den højeste karakter, der er givet i 23 år.

Men det stoppede ikke der, for under min uddannelse på Århus Universitet som Klinisk Tandtekniker, fik jeg tildelt titlen som ‘Årets Behandler’ og årgangens højeste karaktergennemsnit.

Dette er jeg taknemmelig for, men det der betyder mest for mig er, at få mulighed for at definere min personlighed gennem det, at gøre tingene anderledes.

– Jens Duc Dao​​

7 års garanti

Du får op til 7 års garanti samt et gratis eftersyn hvert år.

Skiller os meget ud

Vi skiller os meget ud og går meget op i det kosmetiske udtryk.

Produkter i høj kvalitet

Meget god kvalitet af selve produkterne vi anvender.

Vores Tandtekniker ApS

Jernbanegade 5, 2. th., 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 42 27 40

E-mail: info@vores-tandtekniker.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 – 14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 15.30