Tandprotese Pris

- Kvalitet og pris går hånd i hånd

Tandtekniker Kolding tandprotese

Hvad koster en tandprotese?
For at finde den nøjagtige pris på din tandprotese, er det vigtigt at protese behandlingen bliver skræddersyet til netop dig. Ingen har den samme mund, tænder osv., og derfor skal vi sammen finde den protese der passer bedst til dig og dine ønsker. Vi går ikke på kompromis med din tandprotese.

Dette er grunden til, at vi ikke har tandproteser priser på vores hjemmeside, men i stedet får du en helt Gratis og Uforpligtende Undersøgelse på vores klinik, hvor du får udspecificeret et overslag med protese priser på hele din samlede behandling. Her tager vores tandtekniker en snak med dig, om dine ønsker og behov, og du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Hos os får du fuld gennemsigtighed og ærlighed fra starten, der ingen skjulte tillæg eller efterbetalinger, kun én samlet pris – medmindre du får andet at vide.

Hvad koster en tandprotese? Vi har gode protese priser, eller tandprotese priser.

Tandtekniker Kolding Hvad koster en tandprotese

Du kan se vores priser på Rebasering af tandproteser her, eller Reparation af tandproteser her.

Finansiering af Tandproteser

Hvis du har brug for finansiering til din protese behandling, så har vi en troværdig samarbejdspartner Denti, som tilbyder en enkel finansiering, der kan tilpasses til dig og din økonomi. De tilbyder også et personligt uforpligtende kredittilbud hurtigt og nemt via deres hjemmeside.

Tilskud til Tandproteser

Tandprotese priser varierer fra den ene tandtekniker til den anden, men de fleste folke- og førtidspensionister kan søge tilskud til deres tandprotese behandling hos kommunen, lige meget hvilken tandtekniker de vælger.
Sygeforsikring Danmark giver også tilskud til tandproteser, så længe du er i gruppe 1 eller 2.

Ur

Mandag-Torsdag  kl. 8-16 

Fredag  kl. 8-14

Telefon

Tlf. 42 42 27 40

hus

Jernbanegade 5, 2. th.

6000 Kolding