Tandprotese behandlinger

Vi tilbyder mange forskellige tandprotese behandlinger/typer. Alle vores proteser er lavet med et mål, om mere naturtro tandproteser, i slidstærke materialer af høj kvalitet, som samtidig har en høj funktionalitet og komfort for vores patienter.

Da alle har forskellige behov og ønsker, og ingen har den samme mundform, tandstørrelse osv. er det vigtigt for os, at hver patient får en unik skræddersyet naturlig tandprotese behandling, som passer til den enkelte.

Alle fortjener naturtro tandproteser, som ligner ægte tænder og tandkød. Proteser i så god kvalitet, at de kan tygge stort set alt slags mad, uden at de knækker eller går i stykker. Samtidig skal tandproteserne ligge mere stabilt og suge bedre omkring gummen, så det bliver endnu nemmere at tygge, tale og smile i din hverdag. Det er dét vi stiler efter hos Vores Tandtekniker.

Vi anbefaler, at du bestiller en Gratis uforpligtende undersøgelse hos os på Tlf. 42 42 27 40, hvor vi sammen kan finde den bedste tandprotese løsning til netop dig og din mund, oftest i samarbejde med en tandlæge. Vi kan samarbejde med alle tandlæger, men har du ikke en tandlæge, så henviser vi dig gerne til en af vores dygtige samarbejdspartnere. 

Tandtekniker Kolding tandprotese

Når du ikke vil gå på kompromis

tandprotese

Gebis

tandprotese

Smileprotese

Ur

Mandag-Torsdag  kl. 8-16

Fredag  kl. 8-14

Find os