Finansiering af Tandproteser

Tandtekniker Kolding tandprotese

Hos Vores Tandtekniker foregår betalingen med kort eller kontant, den dag du får din tandprotese. Vi er dog godt klar over, at regninger kan være en stor mundfuld. Derfor har vi indgået et samarbejde med Denti lån, som tilbyder en simpel finansiering af tandproteser. Altså et lån til tandbehandling, der kan tilpasses til dig og din økonomi.
Du kan hurtigt og nemt dele din regning op i mindre bidder, så det virker mere overskueligt, at få nye tænder på afbetaling.
Der kan tages lån fra 1000 kr. og helt op til 50.000 kr. alt efter dit overslag/pris på tandproteser, og så bestemmer du selv, om du vil betale tilbage over 24 måneder eller helt op til 60 måneder.

Klik ind på deres hjemmeside og få et personligt og uforpligtende kredittilbud hurtigt og enkelt. Godkendelsesprocenten er over 90%.

Denti lån til tandbehandling kan både bruges til finansiering af din tandlægeregning og din tandtekniker regning, men det kræver at klinikken har et samarbejde med Denti. Gør det lidt nemmere, at få nye tænder på afbetaling.

Pris på tandproteser.

Ansøg om en Denti Kredit på 2 minutter
Ur

Mandag-Torsdag  kl. 8-16

Fredag  kl. 8-14

Telefon

Tlf. 42 42 27 40

hus

Jernbanegade 5, 2. th.

6000 Kolding