NATURTRO TANDPROTESER

Vi tilbyder mange forskellige behandlinger indenfor tandproteser

Hos Vores Tandtekniker fremstiller vi et stort udvalg af forskellige typer tandproteser. Alle vores proteser er lavet med et mål om, at kunne tilbyde mere naturtro tandproteser, der fremstilles i slidstærke materialer af høj kvalitet. Dette giver nemlig flotte og naturlige resultater, som samtidig har en høj funktionalitet og komfort for vores patienter.

Vi tilbyder naturtro tandproteser i vores tandklinik, der ligger i Kolding. Her fremstiller vi proteser til folk, der kommer fra store dele af Jylland samt Fyn. Vi har eksempelvis hjulpet patienter fra Vamdrup, Fredericia, Middelfart, Haderslev, Brørup og mange andre steder med en ny, flot og naturtro tandprotese og et naturligt smil.


Få en skræddersyet naturtro tandprotese​

Vi ved, at alle har forskellige behov og ønsker, når det kommer til tandproteser. Vi har nemlig alle vores helt egen mundform, tandstørrelse og lignende, og det er derfor utroligt vigtigt for os, at hver enkelt patient får en unik og skræddersyet naturlig tandprotese. Hver behandling er derfor også tilpasset ud fra den enkelte.

​Derfor er det også vigtigt, at vi får en grundig snak om, hvad det præcist er, du ønsker i forhold til din kommende tandprotese. Vi har af den grund besluttet os for at tilbyde alle kunder en helt gratis og uforpligtende undersøgelse, hvor vi kan drøfte dine muligheder og ønsker. Så kan vi i fællesskab finde frem til den naturtro tandprotese, der fungerer bedst for netop dig og din mund – oftest i samarbejde med en tandlæge.​

​Kontakt os og bestil en tid

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder og få en gratis og uforpligtende undersøgelse, så kan du ringe til os på 42 42 27 40. Vi guider dig gerne om vores forskellige former for tandproteser, men hvis du ønsker selv at læse mere om dine muligheder, så kan du herunder finde yderligere informationer om de mange forskellige proteser, vi arbejder med.

Bliv Kontaktet

​Hvis du ønsker at blive kontaktet, kan du nemt udfylde denne formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

7 års garanti

Du får op til 7 års garanti samt et gratis eftersyn hvert år, lige så længe du har protesen.

Skiller os meget ud

Vi laver ekstremt naturtro tandproteser, som er yderst slidstærke og funktionelle.

Tandproteser i høj kvalitet

Materialerne vi anvender er utroligt stærke. Det nedsætter risikoen for brud og skader.

Vores Tandtekniker ApS

Jernbanegade 5, 2. th.

6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 42 27 40

E-mail: info@vores-tandtekniker.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00