Grillz

Grillz

Grillz/Grills defineres som et tandsmykke der oftest sidder på dine fortænder i enten overkæben eller overkæben. De kan både laves i Chrom Cobolt, Guld, Platin, hvid Guld, rosa Guld mm. og de kan dekoreres med diamanter og andre ædelsten.

Grillz sidder fast rundt om dine egne tænder, lidt ligesom en skinne. Men du kan sagtens selv tage dem af og på med lidt øvelse.
Du kan få specieldesignet dine egne Grillz i samarbejde med os, efter dine behov og ønsker.

Personligt

Med speciel designede Grillz kan du designe noget der passer til lige netop dig og din personlighed.

Man kan sammenligne Grills lidt med tatoveringer, da du også her udsmykker din krop med noget helt unikt, som du har bestemt eller designet, noget der udstråler din personlighed. Den eneste forskel er, at du kan skifte dine Grills alt efter dit humør.

Grillz
Grillz tænder

Kvalitets Grillz

Vi ved godt at der er hjemmesider der tilbyder et ‘Home-Kit’, hvor du selv kan tage et aftryk af dine tænder og sende til virksomheden. Men det er de aller færreste mennesker der kan tage et godt aftryk, hvis de ikke er udannet i det. Samtidig må et aftryk ikke lægge særligt længe, før man støber det i gips, fordi det vil ændre sin form. Det kan resultere i at dine Grillz ikke passer ordentligt eller sidder løse.

På vores klinik tager vi alle aftryk af dig, for at opnå det bedst mulige resultat.

Ur

Mandag-Torsdag kl. 8-16 

Fredag kl. 8-14

Telefon

Tlf.  42 42 27 40

hus

Jernbanegade 5, 2. th.

6000 Kolding